5 letnjih kampova za koje nikada ne bi rekli da postoje!

Poželećete da ste dete opet uz ove fenomenalne kampove.

Letnje kampove u Sjedinjenim Državama svake godine poseti više od 14 miliona kampera. Istraživanja sugerišu da pohađanje kampa može povećati samopouzdanje, poboljšati socijalne veštine i podstaći liderstvo kod dece i mladih. Pogledajte moj uži izbor najzanimljivih kampova na svetu!

Pitate se kako sam saznala za ove kampove? Tako što mi je na Fejsbuku iskočila reklama za jedan od kampova. Izgleda da im neka agencija dobro radi Facebook reklamiranje.

1. Kamp Gospodar prstenova

Ako vaša deca jednostavno obožavaju Gospodara Prstenova, postoji kamp za to. U fondaciji Villovell u Bristolu u Vermontu, deca koja pohađaju ovaj nedeljni kamp mogu dane provoditi kao lik iz Gospodara prstenova. Tokom kampa, deca uče da pišu na vilenjčkom, uče veštine borbe sa mačevima, vežbaju streličarstvo, a program se završava “bitkom” između ljudi, patuljaka, vilenjaka i čarobnjaka.

2.Hari Poter kamp

Ako je moderna magija izbor vašeg deteta, kamp Kern u Oregoniji, Ohajo, možda je pravo mesto za vas. Svakog leta deca mogu da nauče da prave napitke, bacaju čarolije i igraju Kvidič baš kao i učenici iz Hogvortsa. Što može doći korisnon jednog dana jer više od 100 koledža širom sveta ima stvarne Kvidič timove.

3.Cirkuski letnji kamp

Deca koja imaju energiju za sagorevanje voleće da učestvuju u francuskom cirkusu Vuds, koji se nalazi neposredno izvan mesta Hankok u Njujorku. U ovom kampu visokog letenja studenti mogu da proučavaju žongliranje, vožnju biciklom, vazdušne performanse, “klovnovstvo”, trapez umetnost i drugo, da bi na kraju nastupali za svoje kolege kampere na kraju programa.

4.Špijuski kamp

Ako je vaše dete ikada poželelo da nauči špijunske igre, kamp Lohikan na jezeru Como, Pennsilvania, pružiće mu sve te veštine. Od borilačkih veština do nadzora do razbijanja kodova, deca mogu ostvariti svoju unutrašnju želju u ovom jedinstvenom programu. Na kraju sesije, stariji kamperi mogu pokazati svoje umeće izviđačkim i spasilačkim misijama.

5.Kamp Ratovi zvezda

Za svakoga ko želi da je Sila bila uz njih, kamp IMCA Potavotami u Volkotcvitvilu u državi Indiana savršeno je mesto za poštovanje tih džedaj veština. Ovaj nedeljni kamp obučava kampere u umetnosti Džedi, kao i nudi druge, tradicionalnije zabave.

Ako planirate da obiđete bilo koji od ovih kampova naš savet Vam je da rentirate auto u Beogradu putem interneta i zatražite da Vam vozilo dovezu na željenu destinaciju i tako će Vam obilazak biti mnogo zanimljiviji jer možete da obađite i lokalne znamenitosti.