3 Najčešće Početničke Kamping Greške

Eeeeh kad se setim svog prvog kampovanja…. Ali opet – realno je sledeće:

Svi smo jednom bili novajlije. . .

i verujem da su svi kad tad pogrešili u kampingu.. Tu vam sada možemo pomoći. Ispod je 3 najčešće greške koje možete učiniti, i ideje o najboljem načinu na koji ih je najbolje sprečiti (ili bar umanjiti šanse da se dese).

Savet 1: Ne istraživanje mesta gde idete na kampiranje je zamišljeno da bude dobro iznenađenje, ali to neće biti pametan način da idete negde a niste spremni za to. Ovo postaje važno ako je vaše vreme ograničeno na vaše kampovanje, i nemate zamenu. Potrebno je da detaljno istražite svako kamping mesto. Pogledajte web sajt, to je zaista korisno polazište, jer mogu vam pružiti savet o rezervisanju mesta (po potrebi), zatvaranju ulica i parka i zatvaranju kampa. Neki kampovi su zatvoreni zbog sezonskih vremenskih aktivnosti. Ako pokušavate da pronađete kamp mesto za kamp prikolicu, tada nazovite OBAVEZNO unapred i istražite cene i pristupačnost.

Kamping brzo zna da postane horor film

Savet 2: Uvek testirajte opremu pre odlaska na kamping. Zamislite ovo, došli ste na kamping a oprema Vam ne radi. Šta sada? Prešli ste sav taj put, uzalud. Zato je najbolji savet koji možemo da Vam damo da testirate opremu za kampovanje pre nego što napustite dom ili adresu Vašeg kamping providera. Na taj način ste se osigurali i možete popraviti ili reklamirati kamper ODMAH, a ne onda kada deca počnu plakati.

Savet 3: Savet za pravljenje logorske vatre. Novi ste u svetu kampinga i ključno je da znate da napravite logorsku vatru. Zamislite ovo. Deca plaču, haos na sve strane, svi su gladni, ALI – ne možete da raspalite vatru. Uff, šta sad? Zato je jako bitno da par puta u svom domu čisto probate da raspalite vatru kako bi onda kada zagusti – znali to da uradite IZ PRVE. E to je pravi šmek. Ako niste 100% sigurni, onda pogledajte „Kako pravilno raspaliti logorsku vatru“ na internetu i izaćiće vam mnoštvo sajtova.

To su tri najčešće greške, ali ima ih još ne brinite. Nadamo se da smo Vam malo pojasnili šta i kako treba za kampovanje i da ćete u ovome pronaći bar MALO znanja koje Vam je potrebno za kamping.